BOS.al

Google do të ndryshojë mënyrën e të punuarit edhe pas COVID-19

Google do të ndryshojë

Google dhe njëherë tjetër ka vendosur të shtyjë rikthimin e punonjësve në zyrë për shkak të pandemisë së Covid-19 dhe tani Google ka planifikuar të ndryshojë plotësisht mënyrën sesi punojnë kur të kthehen. CEO i kompanisë Sundar Pichai pretendon se ky model nuk është aplikuar nga asnjë kompani e kësaj madhësie. New York Times raportoi … Read more

Facebook shton efektet AR dhe sfondet 360 në Messenger

facebook shton efektet

  Facebook po kërkon të ndihmojë përdoruesit e desktopit të Messenger të festojnë sezonin e festave me një seri të re efektesh AR , filtrash dhe sfondesh 360 gradë , efektet e para të llojit të tyre që do të shtohen në versionin desktop të aplikacionit. Përdoruesit kanë qenë në gjendje të shtojnë efekte AR brenda ndërveprimeve të tyre të … Read more

Facebook dhe Instagram bëjnë veprimin e papritur në Evropë

facebook dhe instagram

Facebook do të çaktivizojë disa shërbime në aplikacionet Messenger dhe Instagram për qytetarët në Evropë, për t’u siguruar që ato të jenë në përputhje me ndryshimin e rregullave të privatësisë. Nga 21 dhjetori, aplikacionet e mesazheve do të përshtaten me rregullat e BE-së, të njohura si direktiva ePrivacy. Facebook ka vendosur të çaktivizojë disa opsione … Read more

Social Media Menaxher

Menaxherët e mediave sociale janë përgjegjës të përfaqësojnë një kompani nëpër media sociale si zëri i vetëm i markës. Ata i përgjigjen komenteve, përpilojnë fushata dhe krijojnë kontent. Këta ekspertë ju ofrojnë organizatave udhëzime të nevojshme për të përmirësuar praninë e tyre online. Me qëllime të qarta si: “përmirësoni trafikun e faqeve në internet” ose … Read more