Email Marketing

Reklamoni produketet e biznesit tuaj dhe biznesin tuaj me Email Marketing

Disa arsyeje pse ju nevoitet të reklamoni me Email Marketing

Email Marketing është një strategji e marketingut dixhital shumë efektiv për biznesin tuaj për të tërhequr sa më shumë klientë të rinj.
Bazuar në të dhënat e vitit 2018, marketingu me email është renditur si menyra më efektive e marketingut online, duke mposhtur mediat sociale, SEO dhe marketingun filial.

Pse të punoni me ne për reklamimin e biznesit tuaj !

Disa nga arsyjet se pse duhet të punoni me ne dhe cfarë ofrojmë ne në lidhje me marketingun !

Disa detaje rreth Email Marketing

 • Ne ofrojmë për ju
  Listë me emalie të interesuar rreth biznesit tuaj
 • Pse të na zgjidhni ne
  Sepse ne bejmë update listat gjithmonë
 • Lehtësi
  Ju mund të reklamoni pa prezencen tuaj tek ne pas dakordsisë për reklamimin
 • Pse email marketing
  Sepse do keni seriozitetin e biznesit tuaj maksimal ngaqë emailet janë formë zyrtare e reklamimit online
 • Ndryshimi i Social Media me Email
  Marketing me email ofron reklamim dhe për ato persona që nuk perdorin një rrjet social
 • Siguria e reklamimit
  Në reklamimin me email siguria që një numer i caktuar personash e kanë parë reklamen tuaj është më i lartë se sa në rrjetet sociale pasi atje mund ta anashkalojnë reklamen
 • Reklamimi me email vs Reklamimi ne website
  Nëse do paguani reklamim në nje website me audiencë pritshmëritë që produktet tuaj të shiten janë më të pakta se në reklamimin me email
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni