BOS.al

Si funksionon motori i kërkimit i Google

motori i kërkimit i Google

Motori i kërkimit i Google është teknikisht kompleks. Ka me qindra (ndoshta edhe mijëra) faktorë të ndryshëm që merren parasysh në mënyrë që motori kërkimit mund të kuptoj se çfarë po kërkoni dhe se ku duhet të shkoni. Sidoqoftë, lajmi i mirë është se motorët e kërkimit janë në të vërtetë shumë të lehtë për tu kuptuar. … Read more

Google do të ndryshojë mënyrën e të punuarit edhe pas COVID-19

Google do të ndryshojë

Google dhe njëherë tjetër ka vendosur të shtyjë rikthimin e punonjësve në zyrë për shkak të pandemisë së Covid-19 dhe tani Google ka planifikuar të ndryshojë plotësisht mënyrën sesi punojnë kur të kthehen. CEO i kompanisë Sundar Pichai pretendon se ky model nuk është aplikuar nga asnjë kompani e kësaj madhësie. New York Times raportoi … Read more