Social Media

Analize ● Design ● Publikim ● Rritja shitjesh

Ne do tju ndihmojme ti prezantoni sic duhet social mediat e biznesit tuaj.

Social mediat e biznesit tuaj jane ambasadori i biznesit ne boten e madhe digitale

social-media-marketing

Cfare eshte Social Marketing

Social Media Marketing është një mundësi e jashtëzakonshme që markat të arrijnë drejtpërdrejt në segmentet e tyre ideale të audiencës me ekspozim të vazhdueshëm ndaj produkteve dhe shërbimeve të tyre. Duke përdorur marketingun e mediave sociale, disa lloje biznesesh janë në gjendje të shkallëzojnë me shpejtësi dhe të rrisin jashtëzakonisht shumë normat e konvertimit. Ekipi ynë SMM do të punojë për krijimin e fushatave reklamuese të markës suaj, imazhe reklamash dhe video të nevojshme për ta shndërruar klientin tuaj të ëndrrave në një klient për jetën. Ne përdorim teknologjinë më të lartë për të analizuar demografinë, blerjen e tendencave dhe segmente të përparuara të audiencës, përfshirë audiencën e njëjtë, për tu siguruar që marka juaj po shihet nga audienca e duhur.

Social Media marketing eshte shume efikase nese ju keni 3 elemente

MJETET E DUHURA
92%
STRATEGJINE E DUHUR
89%
SKUADREN E DUHUR TE MARKETINGUT
100%
FAQE INTERNETI

fUSHATA TE SPONSORIZUARA

Ne flasim dixhital në një gjuhë që të gjithë mund ta kuptojnë

Një mënyrë jashtëzakonisht efikase për të gjeneruar KLIENTE  përmes marketingut të social mediave është sponsorizimi i mediave sociale. Reklamimi i mediave sociale do të thotë që ju paguani për të promovuar përmbajtjen tuaj në një audiencë të zgjedhur në një platformë të marketingut në mediat sociale. Marketing Plus perdor toolsat me te fundit per te arritur qellimet e synuara te bizneseve.

Paid Advertising

Paid Social Media Advertising

STRATEGJIA

Përpjekjet tuaja të mediave sociale meritojnë po aq intencialitet sa çdo aspekt tjetër i planit tuaj të marketingut. Angazhimet tona sociale shkojnë përtej krijimit të thjeshtë të përmbajtjes dhe në vend të kësaj krijojnë një qasje strategjike që përputhet me qëllimet tuaja sociale me objektivat e përgjithshëm të biznesit tuaj. Ne do të ndihmojmë markën tuaj të përcaktojë se si të arrini dhe të përfshini në mënyrë më efektive audiencën tuaj të synuar në kanalet e duhura sociale.

 • Kryen analiza të auditimit dhe konkurrencës.
 • Hulumtim i plotë i industrisë.
 • Vendosni qëllime dhe metrikë.
 • Përcaktoni audiencën
 • Zhvilloni mesazhe në shënjestër.

EKZEKUTIMI

A jeni Stresuar për të vazhduar me profilet sociale të markës suaj? Ne e kuptojme kete , mediat sociale mund të jenë kohë dhe shteruese me përgjegjësitë e vazhdueshme të përditshme. Strategjistët tanë të mediave sociale do të heqin dorë nga ekipi juaj dhe do të marrin menaxhimin dhe ekzekutimin e plotë për praninë tuaj sociale. Më pak punë, më shumë rezultate  është një fitore!

 • Menaxher i përkushtuar i mediave sociale
 • Krijimi i përmbajtjes organike
 • Dizajn grafik
 • Programimi dhe shpërndarja
 • Angazhimi dhe monitorimi i komunitetit
 • Hulumtimi dhe ndikimi i afërt i ndikimit
 • Ndjekës / Rritja e Komunitetit
 • Fushata të paguara
 • Menaxhimi i reputacionit

Merr tani nje preventiv falas per social mediat

Scroll to Top