Virtual Tour

Pse ju duhet një Virtual Tour për biznesin tuaj ?

Nëse keni një biznes si prsh:palester,restorant,shop,kalceto etj ku klintet kanë nevojë të shikojnë ambjentin për tju zgjedhur ju atëherë Virtual Tour është zgjidhja ideale për biznesin tuaj !

Cfarë ofrojmë ne për ju

Një panoramë 360° interaktive vlen sa qindra fotografi të zakonshme. Ne të “BOS.al” jemi të përkushtuar për tju ofruar pamje interaktive panoramë 360°. Cilesia e përkryer e imazheve 360° janë në qendër të vëmendjes sonë. Ne tregojmë kujdes dhe përkushtim të lartë në çdo hap të procesit të krijimit të Turit Virtual. Aty përfshihen : fotografi me aparate profesionale të cilësisë më të lartë, përpunimi i imazheve nga ekspertët tanë, korigjimi dhe retushimi. Kështu ne mund të garantojmë që shikuesit e biznesit tuaj të ngelen të mahnitur ! Brenda pak minutash, klienti është gati të kryejë rezervimin në biznesin tuaj !

Më shumë rreth Virtual Tour

Kur të lidhet me një sistem VR, përdoruesi mund të jetë në gjendje të lëvizë kokën rreth në një lëvizje të plotë 360 për të parë të gjithë rreth tyre. Disa mjedise VR përdorin mjete dore dhe dysheme të veçanta që mund ta bëjnë përdoruesin të ndjehen sikur mund të ecin përreth dhe të ndërveprojnë me objekte virtuale.

Ekzistojnë disa lloje të ndryshme të sistemeve VR; disa përdorin telefonin tuaj inteligjent ekzistues ose kompjuterin, por të tjerët duhet të lidheni me një tastierë të lojrave për të punuar. Një përdorues mund të vërë një ekran të montuar në kokë që lidhet drejtpërdrejt me pajisjen në mënyrë që të mund të shikojnë filma, të luajnë lojëra video, të eksplorojnë botën e fantazisë ose të vendeve të jetës reale, të provojnë sportet me rrezik të lartë, të mësojnë si të fluturojnë me një aeroplan ose të bëjnë një operacion , edhe me shume.
Na zgjidhni ne për VR tuaj !

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

info@bos.al

nakontaktoni