FAQE INTERNETI PËR BLERJE ONLINE

Faqe interneti për blerje online është e ardhmja e biznesit tuaj !
Ne jemi të fokusuar në ndërtimin e faqeve të internetit që japin rezultate në shitje.
Një faqe e mirë interneti duhet të tërheqë vëmendjen e klientëve tuaj.

Faqe interneti për blerje online është gjithëçka që ju duhet për të fuqizuar biznesin tuaj !

Pavarësisht nëse jeni duke filluar ose jeni një markë e njohur, platforma jonë profesionale ndihmon biznesin tuaj të rritet.

Shitni produkte

Shfaqni produktet tuaja në mënyren më të mirë . Lejoni vizitorët tuaj të shfletojnë produktet tuaja , të shtojnë artikuj në shportën e tyre dhe të kontrolloni thjesht dhe me efikasitet blerjet dhe porositë.

Dyqanet online që bien në sy.

Dyqanet tanë të personalizuar janë krijuar nga dizajnerë profesionalë për të ndihmuar klientet tuaj që pordorimi i faqes së internetit të jetë sa me i lehtë.

Pagesa fleksibile, arkë dhe taksa

Me sistemet e integruara , ju mund të menaxhoni në mënyrë efikase logjistikën e dyqanit tuaj online.Ofroni me lehtësi kode zbritjeje dhe karta dhuratë.Blerje të sigurt në çdo pajisje.

Menaxhimi i dyqanit nga smartfoni juaj

Aplikacioni që ne ju ofrojmë eCommerce ju ndihmon të drejtoni biznesin tuaj nga kudo. Shisni personalisht , shikoni porosite,konfirmoni porosite , gjurmoni inventarin dhe lidhuni me klientët ndërkohë që jeni duke lëvizur.

Pse BOS.al për faqen tuaj të internetit për blerje online ?

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni