BOS.al

Support IT

Sherbime IT - IT Support

Ne ju ofrojme shërbime IT profesionale Hardware dhe Software.

  • Instalime të Software-ve të ndryshëm në zyrat tuaja !
  • Konfifgurime të nevojshme në zyrat tuaja !

Zgjidhni profesionistët sot që të mos keni probleme nesër !

Një problem i vogel sot ju kushton shumë kohë dhe punë nesër !

BOS.al Sherbime IT

Company

BOS.al

year

2020

services

Hardware & Software

100{226e8b37fe7e5901b0cddbf9f361290997096c19a090a1c748ad2d87f01ce5fe} sherbime IT hardware
100%
100{226e8b37fe7e5901b0cddbf9f361290997096c19a090a1c748ad2d87f01ce5fe} sherbime IT software
100%
100{226e8b37fe7e5901b0cddbf9f361290997096c19a090a1c748ad2d87f01ce5fe} support email create
100%