Brand Identity

Një biznes i sukses`shëm ka kaluar disa faza për të arritur aty.
Një nder ato faza është dhe një brandim i mirë prandaj ne fokusohemi gjithmonë tek një logo cilësore klasike apo moderne në varësi të biznesit , përshtatjen në cdo format që biznesi juaj do ketë nevojë !

Disa modele ``Brand Identity``
të punuara nga ne !

Formatet e nje Brandi

“Brand Identity” i një biznesi duhet të paraqitet në të gjithë formatet për ta berë atë sa më multi-funksional për një të ardhme të afërt.
Logo , fletpalose dhe letra muri etj nuk janë e njëjta madhesi prandaj edhe Brandimi duhet në shumë formate për të përcjellë seriozitet dhe cilësi tek klienti !

Moderne & Klasike

Ashtu si në cdo fushë tjetër edhe tek “brandimi” ekziston modernja dhe klasikja.
Një profesionist e di shumë mirë se cilit biznes i duhet një “Brand Klasik”
dhe cilit biznesi i duhet një “Brand Modern”
Krijoni Brandin tuaj tek profesionistët nëse doni që biznesi juaj të jetë profesional !

Me ``Brand Identity`` nga BOS.al
biznesi juaj në rrugen e suksesit !

Krijo dhe ti ``Brand Identity`` për biznesin tënd !

Të besosh tek profesionistët është zgjuarsi !

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni