Whatsapp Marketing

Cfarë është whatsapp marketing , përse na duhet , cfarë fitojmë nga ai etj

Tani cdo ditë maksimumi të gjithë janë duke përdorur whatsapp në të gjithë botën.

Ai renditet në vendin e parë në të gjitha aplikacionet e shërbimit të mesazheve.

Sigurisht, nuk është një platformë e mediave sociale teknikisht.

Marketingu i Whatsapp e bën audiencën të marrë vetëdijen për produktet / shërbimet tuaja të biznesit / kompanisë / organizatës tuaj.

Nuk ka ndonjë analizë / metrikë të vizitorëve që vizituan uebfaqen tuaj.

Cfarë përfitoni nga reklamimi në whatsapp

Ne ju sugjerojmë që nëse deri tani nuk keni reklamuar produktet tuaja me whatsapp që bëni pasi të bëni shikoni është shumë efektive.

Fushata e Whatsapp Marketing ka shfrytëzuar edhe biznesin në Shqipëri

Për të arritur audiencën e synuar, duke bërë një formular një-për-një Fushata e marketingut WhatsApp lind në një rrjet social.

Zhvillohet në aplikacionin e mesazheve dhe perfundon me botimin dhe përmbajtjen në mediat sociale.

Kompanitë e Përgjithshme që nuk janë në menyrë kryesore dhe tipike “STATUSI” kanë mundësi të shpërndajnë informacione.

Përditësime të informacionit që mund të shikohen nga klientët  etj.

Komunikimi në WhatsApp është një treg i pas një marke njerëzore që kujdeset për konsumatorin apo klientin.

Forcon lidhjen me ta dhe rrit besimin tek klientët.

Kjo arrihet me se miri me formën e mesazheve një-për-një.

Contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Mobile : 068 280 0050

Contact