Work

Graphic Design !

Biznesi juaj eshte unik, shfaqeni te tille ndermjet skuadres tone te specializuar ne dizajne Origjinale,
Creative, dhe mbi te gjitha qe terheqin vemendjen e klienteve tuaj potenciale!
Ti duhet te jesh identik ne Logon e biznesit, kartviziten, fletepalosjet apo brandimin e makinave.

Web Design

Ne përshtasim dizanjin e biznesit tuaj për paisjet desktop

Mobile Design

Ne përshtasim dizanjin e biznesit tuaj për versione mobile.

Konsultime

Ne konsultohemi me ju para se të vendosim për ju në menyrë që ju të merrni atë që doni.

Brand & Identity

Ne nëpërmjet dizanjit bëjmë që ju të arrini të krijoni një identitet për biznesin tuaj.

Lifetime Updates

Ne ju ofrojmë ndryshime të vazhdueshmë në design sipas kontratës që ju vendosni me ne.

Any Format Design

Ne gjithashtu ju ofrojmë design në cdo format që ju deshironi

Disa nga punimet tona !

Work
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni