BOS.al

Le të flasim për projektin tuaj

A jeni duke kërkuar për një agjensi që jep rezultate?

Rriteni biznesin tuaj, fitoni më shumë klientë dhe mundni konkurrencën tuaj

Zgjidhni BOS.al për marketingun tuaj dixhital dhe çojeni biznesin tuaj në një tjetër nivel.

bos marketing statistika dhe projekte

Partnering with

img-4
img-5

Biznesi yt meriton më shumë.
Kap vëmendjen e klientëve me ne.

Ne besojmë se puna jonë flet vetë. Shfletoni projektet tona më të fundit më poshtë dhe shijoni punën tonë të punuar me dashuri për çdo detaj.

img-6
img-7
img-8
img-9
img-10
img-11
SPITALI SALUS HOSPITAL website and social media by BOS.al
img-13
GEORGE & ALEXANDER logo and website by BOS.al
GIFT CARD logo and website by BOS.al
416 RESTORATION logo by BOS.al
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21
img-22
meteoalb logo webp
img-24
img-25
smartdent logo webp
magniflex logo webp
img-28
eliksir logo webp
img-30
img-31
img-32
img-33
img-34
img-35

Shërbimet kryesore!

Bussiness Online Solution vjen pranë jush me shërbimet kryesore në botën e teknologjisë! Cilesia e shërbimit tek ne është prioriteti kryesor!

Web Development

Faqet e internetit, mirëmbajtja e tyre dhe shërbime të tjera të webit janë shërbimet tona kryesore.

Virtual Tour

Turet virtuale do të angazhojnë klientet tuaj të mundshëm, për të marrë një ide shumë më të mirë të asaj që bëni ju ! Biznesi juaj i prezantuar virtualisht njësoj sikur klientet tuaj të ishin aty fizikisht.

Social Media Marketing

Një marketing i sukses`shëm në social media mund të jetë hapi i parë për një biznes fitimprurës.

Social Media Marketing

Një marketing i sukses`shëm në social media mund të jetë hapi i parë për një biznes fitimprurës.

Brand & Identity

Krijojmë imazhin tuaj me shumë përshkushtim dhe profesionalizëm. Krijojmë logo , fletëpalosje , letra muri etj.

Brand & Identity

Krijojmë imazhin tuaj me shumë përshkushtim dhe profesionalizëm. Krijojmë logo , fletëpalosje , letra muri etj.

SEO

Faqja jote e internetit e para në google search! Një SEO e mire është e ardhmja e një biznesi.

Fushata te Sponsorizuara

Fushata të sponsorizuara për biznesin dhe imazhin tuaj online për më shumë seriozitet. Rritni numrin e shitjeve , ndërmjet fushatave të sponsorizuara në Google dhe Facebook

Le të flasim për projektin tuaj !

Ekipi jonë i specializuar !

Biznesi juaj tek ne është në dorë të sigurt. Staf i specializuar në fushën e Teknologjisë !

Biznese të punuara nga ne!
+ 0
Ndjekës në instagram të 1'
+ 0
Vite ekseriencë!
+ 0

Lajmi i fundit rreth Teknologjisë.

Postimet e fundit rreth Teknologjisë nga BOS Marketing