BOS.al

Le të flasim për projektin tuaj

Faqe webi për biznesin tuaj dhe pse ju duhet – BOS.al

faqe web

Faqe web është një faqe si kjo që po lexoni këtë artikull por ajo që i duhet biznesit tuaj do ketë të tjera funksionalitete nga kjo ku po lexoni këtë artikull që ka si synim informimin tuaj në lidhje me faqet e internetit.

Një faqe webi mund të jetë prezantuese për biznesin tuaj por gjithashtu mund të jetë dhe një dyqan online ku ju mund të shisni produktet , ose mund të jetë dhe nje platformë me njoftime (prsh:qytetiim.com)

Nje faqe webi mund të përmbaj elemente si tekst , music , image , forme , shop , video , location maps , icon , etj

Pse ju duhet një faqe web për biznesin tuaj ?

Një faqe webi i jep mundësinë klientëve tuaj por jo vetem që të aksesojnë infomacionet , produktet , shërbimet etj që ju keni vendosur në dispozicion të vizitorëve në cdo moment dhe pa orar kufizues.

Nje faqe web i jep autoritet biznesit tuaj duke bërë diferencen me një biznes tjeter të ngjashëm me atë që keni ju por që nuk ka një faqe web(faqe interneti) funksionale.

Sa kushton një faqe web , a përballohet kosoja ?

Një faqe webi nuk ka një cmim fiks që mund tjua themi pasi cmimi varet nga kerkesa dhe funksionalitet që ju do keni në faqen tuaj web , por kostoja është vjetore dhe nëse do e krahasojme me përfitimet që do ju sjelli një faqe webi është shumë e lire dhe e deomosdoshme

Le të marrim një shembull në jetën reale :

Nëse ju keni një dyqan që shisni pasije elektro-shtëpiake dhe nuk keni një faqe webi ju do keni një orar të caktuar për dyqanin tuaj duke i kufizuar klientet që të bëjnë blerje , ndersa kur dispononi një faqe webi klientet mund të blejnë produktet që ju dispononi në cdo moment , gjithashtu dhe në momente pandemie sic po kalon e gjithë bota klientet nuk kan nevojë që të dalin nga shpia dhe ti drejtohen dyqanit tuaj por mjafton që ato të futen tek faqja juaj web dhe të prorosisin produktin që ato duan dhe të presin konfirmimin dhe porosinë nga ju !


Na kontaktoni tani dhe le të flasim për faqen tuaj që ju nevoitet

Menyrat tona të kontaktit i gjeni të poshtë shënuara

Messenger   |    Whatsapp   |   Instagram  | Email

Nr Cel & Whatsapp : 068 280 0050

Facebook & Instagram : BOS.al

Email : [email protected]

Krijimi i një faqe web në internet : Mjetet për ndërtimin

krijimi i nje faqe web

krijimi i nje faqe web

Krijimi i nje faqe web nga e para

Web ose World Wide Web (www) është një rrjet i madh me informacione online.

Web-i përmban të gjitha faqet web, fotografi, video dhe informacione të tjera online, të cilat mund të aksesohen nëpërmjet një browser-i web, si për shembull Google Chrome.

Interneti ofron mundësinë e aksesimit të www.

Një faqe web është një dokument i cili zakonisht është shkruar në HyperText Markup Language (HTML) dhe është i aksesueshëm nëpërmjet internetit duke përdorur browser-at e internetit.

Një faqe web aksesohet duke vendosur adresën URL, si për shembull: www.google.com dhe mund të përmbajë tekst, grafikë dhe lidhje me faqe të tjera ose skedarë të ndryshëm.
Faqet web shërbejnë për të kërkuar informacione të ndryshme në internet, komunikimit nëpërmjet emaileve, chat-eve, blerjen e produkteve dhe pagesën e tyre online etj.
Protokolli HTTP (Hypertext Transfer Protocol) është një protokoll për transferimin e informacionit
hipermedia. Informacioni hipermedia përfshin: grafikë, audio, video, tekst dhe linke.

Ky protokoll është dizenjuar për komunikimin midis browser-ave web dhe serverave web.

Një tjetër protokoll i rëndësishëm është protokolli IP (Internet Protocol).

Protokolli IP është një protokoll nëpërmjet të cilit dërgohen të dhënat nga një kompjuter në një tjetër në internet.

Secili kompjuter ka një adresë IP, e cila e identifikon atë nga kompjuterat e tjerë në internet, për shembull: 192.175.10.10.

Arkitektura web

Web-i funksionon duke u mbështetur në një arkitekturë klient-server.

Serveri është mjedisi ku ndodhet faqja web.

Klienti është çdo shfletues web që dërgon kërkesë te ky server.
Hapat që ndiqen në komunikimin klient – server janë:
1- Klienti dërgon një kërkesë në server.
2- Serveri e merr këtë kërkesë, e përpunon dhe i kthen përgjigje klientit.
3- Klienti merr përgjigjen nga serveri.
Përgjigjja që merr shfletuesi nga serveri janë rreshta kodi HTML.

Platforma komerciale për krijimin e faqeve web

Ndërtimi i faqeve web është shoqëruar me zhvillimin e shumë teknologjive.

Për të realizuar ndërtimin e një faqeje web ka disa mënyra.

Përzgjedhja e tyre varet nga njohuritë që keni për ndërtimin e faqeve web.

Më poshtë po listojmë disa nga mënyrat për të ndërtuar një faqe web.

Mënyra e parë për të ndërtuar një faqe web është ta ndërtosh vetë nga fillimi.

Për këtë gjë duhet të keni njohuri të domosdoshme në HTML dhe CSS.

Në qoftë se keni deshire per te krijuar nje faqe web, do të duhet të keni njohuri, në të paktën, në një nga gjuhët: PHP, ASP, Java, JavaScript etj.

Qëllimi është që të zgjidhni një nga gjuhët ku ju keni më shumë njohuri, në mënyrë që faqja juaj web të
realizojë funksionalitetet e pritshme për të cilat është krijuar ose po e krijoni.

Zakonisht, për të ndërtuar faqet në këtë mënyrë përdoren programet e përpunimit të tekstit, si Notepad++.

Krijimi i një faqe web nga e para kërkon më shumë kohë se çdo mënyrë tjetër e zgjedhur.

Mënyra e dytë është përdorimi i programeve që ndihmojnë në dizenjimin dhe ndërtimin e faqeve web.

Disa nga programet më popullore janë: Dreamweaver, FrontPage, Wxpression Web 2, CoffeeCup, Web Easy Professional, NVU, Easy Web Editor, WYSIWYG Web Builder, Web Studio.

Këto programe përdorin teknikën WYSIWYG dhe njihen si përpunues të kodit HTML.

Lehtësia që ofrojnë këto programe është se realizojnë në mënyrë automatike shkrimin e sintaksës për shumë gjuhë programuese.

Mënyra e tretë është ndërtimi i faqeve web duke përdorur “Sisteme për Menaxhimin e Përmbajtjes”, të njohura si CMS (Content Management System).

Lehtësia që ofron përdorimi i CMS-ve është përdorimi i shablloneve (template).

Shabllonet janë faqe web të gatshme, të ndërtuara dhe dizenjuara për një CMS specifike.

Shabllonet janë të ndërtuara nga zhvillues profesionistë dhe janë të shkarkueshme nga interneti.

Ato mund jenë me pagesë ose pa pagesë.

Elementet që do të duhet të ndryshojmë pasi të kemi instaluar
shabllonin janë: logo, banner, tekstet dhe linket.

Në listen e mëposhtme janë listuar CMS-të më popullore.

 • wordpress
 • drupal
 • shopify
 • joomla
 • magnolia
 • magento
 • typo3
 • prestashop
 • kentikoCMS
 • etj

Mënyra e katërt është përdorimi i platformave online.

Në këto platforma do t’ju duhet të regjistroheni.
Ndërtimi i faqeve web në këto platforma është me pagesë ose pa pagesë.

Disa nga platformat më popullore që ju mundësojnë krijimin e faqeve web shpejt dhe thjeshtë janë: Google Sites (https://sites.google.com), blogspot etj .

Gjithashtu na kontakoni edhe ne nese deshironi nje subdomain free emrijuaj.bos.al

Web faqe për blerje online, ja pse ju duhet – BOS.al

website ecoomerce

web faqe per blerje online (website)

Nese keni nje biznes fizik ju duhet nje web faqe per blerje online(website) me shume se kurre sepse :

 • nje website per blerje online eshte i disponueshem 24/7 ndryshe nga dyqani fizik
 • nje website per blerje online i jep mundesine njerzeve qe jan larg nga dyqani juaj ta vizitojne ate
 • nje website per blerje online rrit besimin tek klientet tuaj aktual dhe tek ato qe nuk ju frekuentojne per momentin
 • nje website per blerje online ju mundeson qe cdo person qe kerkon nje X produkt ne Google ti shfaqe dhe produkti juaj para
 • nje website per blerje online ju kursen kohe per porosite pasi klienti futet dhe porosit produktin tuaj , shikon cmimin , paguan online ose ne dorzim etj
 • nje website per blerje online ndihmon biznesin tuaj te shesi edhe ne kohe festash,pandemish etj qe ju detyrojne ose ju jeni te mbyllur fizikisht

Pse duhet te krijoni nje web faqe per blerje online me ne ?

 • ne kemi nje eksperience +5 vite ne krijimin e websiteve per blerje online
 • ne kemi nje staf profesionistesh te dedikuar qe merren vetem me krijmin e web faqeve per blerje online
 • ne ju ofrojme support per cdo problem qe mund te hasni gjate gjithe kohes ndryshe nga kompanite tjera qe ju ofrojne vetem nje muaj

A kushton shume nje faqe webi per blerje online ?

Nese do te krahasojme fitimin qe do nxirrni nga nje website per blerje online kostoja per nje te tille do ishte 0

Nje website per blerje online nuk ka nje cmim aktual pasi ato ndryshojne ne varsi te kerkeses tuaj.

Por nje website per blerje online eshte investimi me i zgjuar qe mund te beni per biznesin tuaj.

Na kontaktoni dhe caktoni nje takim me ne nese jeni gati te investoni per biznesin tuaj !

Kontaktet tona jane :
Cel : 068 280 0050

Instagram : @bos.marketing         Kliko ketu per tu ridrejtuar ne faqen tone ne instagram

Email : [email protected]