BOS.al

Le të flasim për projektin tuaj
faqe web

Faqe webi për biznesin tuaj dhe pse ju duhet – BOS.al

Faqe web është një faqe si kjo që po lexoni këtë artikull por ajo që i duhet biznesit tuaj do ketë të tjera funksionalitete nga kjo ku po lexoni këtë artikull që ka si synim informimin tuaj në lidhje me faqet e internetit.

Një faqe webi mund të jetë prezantuese për biznesin tuaj por gjithashtu mund të jetë dhe një dyqan online ku ju mund të shisni produktet , ose mund të jetë dhe nje platformë me njoftime (prsh:qytetiim.com)

Nje faqe webi mund të përmbaj elemente si tekst , music , image , forme , shop , video , location maps , icon , etj

Pse ju duhet një faqe web për biznesin tuaj ?

Një faqe webi i jep mundësinë klientëve tuaj por jo vetem që të aksesojnë infomacionet , produktet , shërbimet etj që ju keni vendosur në dispozicion të vizitorëve në cdo moment dhe pa orar kufizues.

Nje faqe web i jep autoritet biznesit tuaj duke bërë diferencen me një biznes tjeter të ngjashëm me atë që keni ju por që nuk ka një faqe web(faqe interneti) funksionale.

Sa kushton një faqe web , a përballohet kosoja ?

Një faqe webi nuk ka një cmim fiks që mund tjua themi pasi cmimi varet nga kerkesa dhe funksionalitet që ju do keni në faqen tuaj web , por kostoja është vjetore dhe nëse do e krahasojme me përfitimet që do ju sjelli një faqe webi është shumë e lire dhe e deomosdoshme

Le të marrim një shembull në jetën reale :

Nëse ju keni një dyqan që shisni pasije elektro-shtëpiake dhe nuk keni një faqe webi ju do keni një orar të caktuar për dyqanin tuaj duke i kufizuar klientet që të bëjnë blerje , ndersa kur dispononi një faqe webi klientet mund të blejnë produktet që ju dispononi në cdo moment , gjithashtu dhe në momente pandemie sic po kalon e gjithë bota klientet nuk kan nevojë që të dalin nga shpia dhe ti drejtohen dyqanit tuaj por mjafton që ato të futen tek faqja juaj web dhe të prorosisin produktin që ato duan dhe të presin konfirmimin dhe porosinë nga ju !


Na kontaktoni tani dhe le të flasim për faqen tuaj që ju nevoitet

Menyrat tona të kontaktit i gjeni të poshtë shënuara

Messenger   |    Whatsapp   |   Instagram  | Email

Nr Cel & Whatsapp : 068 280 0050

Facebook & Instagram : BOS.al

Email : [email protected]