BOS.al

Ja cilat janë përzgjedhur ngjyrat e vitit 2021

ngjyrat e vitit 2021

Ngjyrat e Vitit 2021 : Pantone sapo shpalli, jo ngjyrën, por ngjyrat e vitit PANTONE 13-0647 Ndriçuese , një e verdhë e gjallë dhe PANTONE 17-5104 Ultimate Grey , një gri neutrale. Instituti i Ngjyrave e ka përcaktuar këtë kombinim si “një martesë optimizmi dhe force”. Megjithëse pritjet ishin të mëdha, përzgjedhja vjen si një befasi për të … Read more