BOS.al

Le të flasim për projektin tuaj
ngjyrat e vitit 2021

Ja cilat janë përzgjedhur ngjyrat e vitit 2021

Ngjyrat e Vitit 2021 : Pantone sapo shpalli, jo ngjyrën, por ngjyrat e vitit

PANTONE 13-0647 Ndriçuese , një e verdhë e gjallë dhe PANTONE 17-5104 Ultimate Grey , një gri neutrale.

Instituti i Ngjyrave e ka përcaktuar këtë kombinim si “një martesë optimizmi dhe force”.

Megjithëse pritjet ishin të mëdha, përzgjedhja vjen si një befasi për të gjithë ne.

Jo vetëm sepse është hera e parë që një ngjyrë neutrale zgjidhet si Ngjyra e Vitit, por edhe sepse kuptimi pas kësaj përzgjedhje është i fuqishëm dhe i saktë për kohën që po jetojmë.

Ngjyrat e Vitit te kaluar, Classic Blue u zgjodh për të përfaqësuar një kohë ndryshimi dhe fillimin e një dekade të re.

Si një lloj parandjenje, kjo hije blu ka qenë pjesë e shumë ndryshimeve të paparashikueshme që kanë shënuar vitin 2020 në të gjithë globin.

Ne po prisnim diçka që na priste të ardhmen, dhe ja ku është !

Në Freepik Company , si referencë ndërkombëtare për burimet grafike, ne me entuziazëm përqafojmë zgjedhjen e Pantone dhe ju ofrojmë një larmi burimesh duke përdorur Illuminating dhe Ultimate Gray.

Ne kemi përpiluar palettes ngjyra, koleksione dhe burime falas shkarkueshme nga Freepik , Flaticon , dhe Slidesgo kështu që ju mund të përfshijnë këtë combo uplifting në 2021 tuaj.

Kuptimi i ngjyres Gri Ndriçuese dhe Ultimate

Gjithmonë ekziston një kërkim i gjerë i bazuar në industrinë dhe trendet e modës prapa zgjedhjes së Pantone.

Sidoqoftë, për shkak të pandemisë aktuale që ka goditur të gjithë botën, ka nevojë të ndiejmë se ka edhe më shumë, se gjithçka do të bëhet më e ndritshme në fund.

Kjo është ajo që ndriçon dhe Ultimate Grey. 

Ndriçuesi paraqitet si një e verdhë e gjallë që na kujton lumturinë, gjallërinë dhe rrezet e diellit, ndërsa

Ultimate Grey është një gri neutrale që na kujton elementet dhe qëndrueshmërinë e përjetshme.

“Bashkimi i një Grey Ultimate të qëndrueshëm me Ndriçuesin e verdhë të gjallë shpreh një mesazh pozitiviteti të mbështetur nga guximi”, tha Leatrice Eiseman , Drejtore Ekzekutive e Institutit Pantone Color.

Keto jane ngjyrat e vitit 2021 qe janë dy ngjyra të ndryshme me kuptime të pavarura, por ato plotësojnë njëra-tjetrën.

Mendoni për dy ngjyrat veç e veç, dhe pastaj mendojini për një kombinim.

Kjo është kur ndodh magjia. Sepse nuk ka drita pa hije.

Optimizmi prapa të verdhës Ndriçuese qëndron kundër qëndrueshmërisë dhe qëndrueshmërisë së neutralitetit të Ultimate Grey, duke krijuar një bashkim të fuqishëm të shpresës dhe qëndrueshmërisë që na bën të mendojmë për një të ardhme më të ndritur që do të vijë.

Dhe nuk është për t’u habitur që ky është mesazhi që na duhet tani.

Ngjyra e Vitit 2021 dhe paleta të tjera

Pasja e dy ngjyrave na jep hapësirë ​​për kombinime të shumta ngjyrash, gjë që është e shkëlqyeshme.

Sidoqoftë, mund të mos jetë aq e lehtë sa duket kur dy ngjyrat janë kaq të ndryshme.