Whatsapp shton opsionin e madh , ja cfare do ndodhi

28 Nëntor, 2020
28 Nëntor, 2020 BOS.al

Whatsapp njofton qe do shtoj opsionin e madh dhe qe se priste askush

Ja cfare do ndodhi tani e tutje me mesazhet tuaja ne Whasapp

Këtë muaj, WhatsApp do të fillojë me ofrimin e mesazheve që zhduken, duke lejuar përdoruesit në aplikacionin e mesazheve në pronësi të Facebook që bisedat (fotot dhe videot) të fshihen automatikisht nga memorja pas shtatë ditësh.

Facebook tha të enjten se funksioni i ri duhet të bëjë që bisedat në WhatsApp të ndjehen “më të lehta dhe më private”.

“Qëllimi ynë është që bisedat në WhatsApp të ndihen sa më afër personit, që do të thotë se ato nuk duhet të qëndrojnë aty përgjithmonë”, tha kompania në një njoftim për media.

, , ,
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Mobile : 068 20 20 488

[email protected]

nakontaktoni