BOS.al

QR MENU – Menu elektronike për biznesin tuaj , cfarë përfitoni ?

qr menu

Menu elektronike për biznesin tuaj(restorant,piceri,bar-kafe,klinike dentare,dyqan veshjesh,market etj). Ja cilat janë përfitimet e një menuje elektronike(QR MENU) për biznesin tuaj Nëse ju keni një restorant me një numër të konsiderueshëm tavolinash do ju duhen shumë menu dhe ato kanë një kosto goxha të lartë e do ju duhet të shpenzoni sa herë ato të dëmtohen. … Read more