QR MENU – Menu elektronike për biznesin tuaj , cfarë përfitoni ?

2 Mars, 2021
2 Mars, 2021 BOS.al

Menu elektronike për biznesin tuaj(restorant,piceri,bar-kafe,klinike dentare,dyqan veshjesh,market etj).

Ja cilat janë përfitimet e një menuje elektronike(QR MENU) për biznesin tuaj

  • Nëse ju keni një restorant me një numër të konsiderueshëm tavolinash do ju duhen shumë menu dhe ato kanë një kosto goxha të lartë e do ju duhet të shpenzoni sa herë ato të dëmtohen.
  • Nëse keni cfardo lloj biznesi në rast fluksi në biznesin tuaj do ju duhen shumë menu që ju të mos keni probleme me klientet dhe në rastin e Menus Elektronike ju e keni këtë lehtësi pasi nuk do keni një limit menush por ato do mund të aksesohen nga shumë persona njëkohesisht.
  • Nëse keni një biznes me 10 produket ato do mund ti paraqisni në një faqe por në rastet kur ju keni një shumëllojshmëri produketesh do ju duhen shumë faqe menush ndërsa në rastin e Menusë Elektronike ju do keni munësinë të shtoni të gjitha produktet me një kosto të vetme dhe të lehtëaksesueshme për klientet pa u bezdisur me shumë faqe menush fizike por do i lexojnë në kohë reale në smartfonin e tyre.
  • Porositë për picerinë,restorantin apo biznesin tuaj direkt nga faqja e internetit në Whatsapp të biznesit tuaj !

Po mendoni të keni një QR MENU – MENU ELEKTRONIKE për biznesin tuaj ?

Na kontaktoni në format e kontaktit të poshtë shenuara :

Facebook : KLIKO KETU

Instagram : KLIKO KETU

Whatsapp : KLIKO KETU

Email : KLIKO KETU

, , , , ,
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Mobile : 068 20 20 488

[email protected]

nakontaktoni