BOS.al

Do të mbyllet TikTok ?

Disa vlerësime e kanë vendosur aplikacionin afër 50 miliardë dollarë, duke pasur parasysh rritjen e tij dhe nr e madh të përdoruesve. Parashikimet zyrtare sugjerojnë që Microsoft, ose ndonjë kompani tjetër, do të duhet të ofroje midis $ 10b dhe 30b $ për të blerë aplikacionin – dhe për krahasim, Instagram raportohet se ka një … Read more