Si të verifikoni llogarinë tuaj në Instagram ?

April 7, 2022
Posted in blog
April 7, 2022 BOS.al

Shumë njerëz bien pre e mashtrimeve kundrejt pagesave të ndryshme për të verifikuar llogaritë e tyre në Instagram.

A ekziston kjo formë që dikush nëse i japim para të na verifikoj llogarinë e Instagramit ?

Përgjigjia është JO për të vetmen arsyje se nëse kjo do ndodhte pra Instagram do korruptohej për lekë ose do ishte shumë JO i sigurtë.

Të ndërhysh në Instagram për të verifikuar një llogari do duhet me patjetër që të kesh akses në databazën e Instagram.

Jeni në dilemë se si të verifikoni llogarinë tuaj në Instagram ?

Ne do ju shpjegojmë cilat janë kriteret për tu verifikuar në Instagram.

1- Për tu verifikuar në Instagram profili duhet të jetë një ndër kategoritë e poshtë listuara :

  • News/Media
  • Sports
  • Government and Politics
  • Music
  • Fashion
  • Entertainment
  • Digital Creator/Blogger/Influencer
  • Gamer
  • Global Business/Brand/Organisation

2 – Duhet të keni një dokument që vërteton që jeni një ndër kategoritë e mësipërme.

3 – Të plotësoni një formular ku i kërkoni Instagramit që të verifikoheni.

4 – Të bëni një përshkrim të detajuar rreth profilit tuaj dhe si ju njohin njerëzit.

5 – Të përshkruani interesin e njerzëve që ju ndjekin, për çfarë janë të interesuar që ju ndjekin.

6 – Preferohet që të keni mbi 20.000 ndjekës në profilin tuaj të Instagramit.

Nëse ju jeni të interesuar për të verifikuar llogarinë tuaj të Instagramit me shumë dëshirë ne jemi të gatshëm të kryejmë dhe menaxhojmë të gjithë proçedurën e verifikimit tuaj në Instagram.

BOS Marketing është agjensia juaj e marketingut që do ju zgjidhi çdo problem që mund të keni me teknologjinë.

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni