Whatsapp ndalon së funksionuari në iPhone dhe Android

November 8, 2021
Posted in blog
November 8, 2021 BOS.al

Whatsapp ka njoftuar që do ndaloj së funksionuari për disa paisje si në iPhone gjithashtu dhe në Android.

Me saktë Whatsapp nuk do të funksionoj më në disa versione IOS dhe Android.

Jasht loje do dalin paisjet iPhone me version IOS 10 e poshtë ndërsa paisjet Android do duhet të kenë versionin 4.2 e më sipër nëse duan të përdorin Whatsapp.

Nëse dispononi një version më të ulët në pasijet tuaja sigurohuni që ta bëni update versionin e paisjes ose të kryeni transfertën e bisedave nga paisja ekzistuese në një paisje që mbeshtetet nga Whatsapp në vazhdim në menyrë që të mos humbisni mesazhet dhe bisedat e shkëmbyera me miqtë tuaj.

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

info@bos.al

nakontaktoni