Work

SEO optimization

Optimizoni faqen tuaj në SEO me ne për tu renditur të parët në Google Search etj

Pse SEO ka më shumë rëndësi se reklamat për biznesin tuaj !

“Search engine optimization” ka më shumë rëndësi për biznesin tuaj se sa reklamat që mund të bëni për të sepse “Search engine optimization” ju vlen për gjithmonë ndersa reklamimi kushton dhe mbaron nuk është afatgjatë.
“Search engine optimization” është rënditja juaj në Google Search dhe nëse ju nuk renditeni të parët kur një person kërkon për një biznes si ai që zoteroni ju ai me shumë gjasa do iki tek kundërshtari juaj pasi ai është më mirë në SEO.
Optimizoni faqen tuaj për SEO me profesionistët e BOS.al !

Real-Time Social Media
Analytics And Market Strategy

Për të parë benefitet e SEO do marrim një use case për një Studio Arkitekturore. Cdo muaj në Shqipëri realizohen rreth 400 kërkime për studio arkitekturore apo sherbim i një arkitekti.
Sipas disa studimeve të realizuara nga DataAnalytics të ndryshëm në botë 85% e vizitorëve vizitojnë vetem faqen e parë dhe nder to 68% mjaftohen me vizitën e 5 faqeve të para.
Pra imagjinoni se cfarë potenciali apo mundesie humbet një biznes që ndodhet në faqen e dyte ?!

Work
Team
Team
News

Latest News.

The latest creative news from BOS.al

News
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

nakontaktoni