RRJETET SOCIALE DHE MENAXHIMI I TYRE

A ka biznesi juaj vlersimin që i duhet nga rrjetet e mediave sociale ?
Ndërtoni përshkrimin tuaj të markës në të gjithë uebin dhe krijoni lidhje kuptimplota me klientët dhe ndjekësit tuaj përmes marketingut të mediave sociale (SMM).

BOS.al – Agjencia e Marketingut në Internet siguron marketing në media sociale për biznese të vogla, ndërmarrje dhe kompani me shumë vendndodhje. Pavarësisht nëse zotëroni një startup apo një kompani te madhe me 500 puntore , ekspertët tanë të marketingut në rrjetet sociale mund t’ju ndihmojnë në fushatën tuaj. Lidhuni me ne dhe lejoni që agjencia jonë e marketingut në rrjetet sociale të rrisë shikueshmërinë dhe identitetin e markës suaj!

Bazat e marketingut në mediat sociale

Promovoni historinë dhe njoftimet e kompanisë tuaj në platformën e duhur !

Kanalet e mediave sociale janë bërë një burim kryesor i lajmeve dhe informacionit në botën e sotme të drejtuar nga interneti. Por kjo nuk është e gjitha. Prania e mediave sociale është gjithashtu një faktor jetik në renditjen e kërkimit dhe marketingut dixhital.

Statistikat tregojnë se popullsia globale e përdoruesve të mediave sociale është rritur në 4.57 miliardë , me 346 milion përdorues të rinj të mediave sociale të shtuara në vitin 2020. Për më tepër, Global WebIndex zbulon se përdoruesit e mediave sociale kalojnë mesatarisht dy orë dhe 24 minuta çdo ditë me shumë rrjete nëpër të paktën tetë platforma të mediave sociale dhe aplikacione të mesazheve .

Ndërsa përdorimi i mediave sociale vazhdon të rritet në mënyrë eksponenciale, të dish të tregosh në mediat sociale po bëhet më e rëndësishme në arritjen e demografive të synuara dhe krijimin e vetëdijes për markën. Sidoqoftë, shumë tregtarë hyjnë në fushën e marketingut në media dixhitale dhe sociale pa kuptuar plotësisht se çfarë është marketing i mediave sociale dhe kërkesat e tij. Mos bëni të njëjtin gabim.

Specialistët tanë të marketingut në rrjetet sociale shpjegojnë aspektet e ndryshme të marketingut të mediave sociale biznes me konsumator (B2C) dhe biznes me biznes (B2B) për t’ju ndihmuar të filloni me fushatën tuaj. Lexoni dhe mësoni se çfarë është marketingu i mediave sociale dhe si të tregoni në mediat sociale direkt nga ekspertët e marketingut të mediave sociale të BOS.

Çfarë është Marketingu në Mediat Sociale ?

Marketingu i mediave sociale është një metodë e marketingut në internet që përdor platforma të ndryshme të mediave sociale, të tilla si Facebook , Twitter , LinkedIn dhe Pinteres t , për të vendosur njohjen e markës, për të tërhequr vëmendjen e klientëve dhe për të lidhur markat me një segment më të gjerë, më të larmishëm të audiencës. Marketingu i mediave sociale për bizneset e vogla dhe ndërmarrjet është një mënyrë e fuqishme për të arritur perspektivën tuaj aty ku ata kalojnë kohën e tyre në internet dhe forcojnë angazhimin e markës suaj.

Një plan dinamik, i drejtuar nga të dhënat e marketingut të mediave sociale mund të sjellë rezultate të jashtëzakonshme për kompaninë tuaj dhe t’i kthejë klientët në mbrojtës të markës. Më e rëndësishmja, një strategji inovative e marketingut të mediave sociale ndikon pozitivisht në optimizmin e motorit tuaj të kërkimit (SEO) dhe përpjekjet e marketingut dixhital, duke krijuar më shumë rrjedha të trafikut dhe të ardhurave për biznesin tuaj.

Marketingu dixhital vs Marketingu i mediave sociale: Cili është ndryshimi?

Shumë njerëz përdorin marketingun dixhital dhe të mediave sociale në mënyrë të njëjtë. Ata besojnë se vetëm zbatimi i metodave të ndryshme të marketingut në media sociale B2B kualifikohet si marketing dixhital. Sidoqoftë, marketingu i mediave sociale është vetëm një pjesë e pasqyrës më të madhe.

Le të shohim ndryshimin midis marketingut dixhital vs marketingut të mediave sociale për të kuptuar më mirë se si mund t’i shfrytëzoni këto taktika të marketingut në avantazhin tuaj.

Marketingu dixhital është një term gjithëpërfshirës që përdor taktikat e marketingut dixhital online dhe offline për të promovuar produktet dhe shërbimet dhe për të rritur përfitimin.

rrjetet sociale

Marketingu dixhital përfshin taktika dhe kanale të ndryshme të marketingut në internet, duke përfshirë SEO, marketing të mediave sociale, reklama pay for click , optimizimin e tregtisë elektronike , marketing me email dhe reklamat Amazon .

Nga ana tjetër, marketingu i mediave sociale është një nga shumë përbërësit e marketingut dixhital. Ai përdor platforma të ndryshme të mediave sociale, të tilla si Snapchat, TikTok dhe YouTube , për të prezantuar një markë, për të tërhequr vëmendjen e njerëzve dhe për t’u angazhuar me perspektivat dhe klientët. Marketingu dixhital i mediave sociale përfshin bashkëpunimin , postimin e përmbajtjes së freskët, unike dhe miratimin e trendeve të ndryshme të marketingut për të bindur njerëzit.

Krahasuar me llojet e tjera të marketingut dixhital, marketingu i mediave sociale B2B ofron rezultate më të shpejta të fushatës. Sidoqoftë, vetëm marketingu i mediave sociale nuk është i mjaftueshëm. Si ekspertë të marketingut dixhital, ne ju rekomandojmë shumë të eksploroni taktika të tjera të marketingut në internet që shkojnë krah për krah me fushatën tuaj të mediave sociale për të arritur një sukses të qëndrueshëm, afatgjatë.

A është i domosdoshëm marketingu i mediave dixhitale dhe sociale për biznesin?

social-media-business

Po. Marketingu dixhital dhe i mediave sociale janë komponentë kritikë të suksesit në internet. Megjithëse strategjitë e marketingut në media dixhitale dhe sociale ndryshojnë, këto taktika të marketingut ndajnë të njëjtat qëllime: të rrisin identitetin e markës dhe të sjellin më shumë të ardhura .

Marketingu dixhital i mediave sociale ju lejon të paraqisni markën tuaj te klientët e mundshëm pikërisht në momentin që ata janë gati të blejnë. Më e rëndësishmja, përpjekjet e kombinuara të marketingut dixhital dhe medias sociale ju lejojnë të maksimizoni pikat dhe mundësitë e shikimit të klientit.

Mos harroni, suksesi dixhital nuk është çështje zgjedhjeje midis marketingut dixhital kundrejt marketingut të mediave sociale, por kombinimit të taktikave të duhura të marketingut për të përcjellë mesazhin tuaj të markës. Të kesh strategji të marketingut në media dixhitale dhe sociale është thelbësore për të gjetur klientët e duhur dhe për të rritur praninë tuaj në internet. Kryesorja është të siguroheni që teknikat tuaja të marketingut dixhital dhe të mediave sociale përputhen me objektivat tuaja.

Cilat janë përfitimet e shërbimeve të marketingut në media sociale ?

Shërbimet e marketingut në rrjetet sociale kanë përparësi të shumta për fillestarët dhe markat gjithashtu. Me planin e duhur të marketingut të mediave sociale dhe sistemin e monitorimit të fushatës, marketingu i përmbajtjes së mediave sociale mund të çojë në rritjen e trafikut të kërkimit, SEO më ​​të mirë, angazhim më të shëndetshëm të klientit dhe besnikëri të përmirësuar të markës.

Ende jeni në dilemë për të investuar në shërbimet e marketingut në rrjetet sociale? Këtu janë përfitimet kryesore të marketingut të mediave sociale për të lehtësuar procesin tuaj të vendimmarrjes:

Ekspozimi më i mirë në internet

Marketingu i mediave sociale po përparon dhe përshtatet vazhdimisht, duke u bërë një burim i fuqishëm i marketingut në internet për kompanitë dhe markat. Platformat e mediave sociale si Facebook, Twitter, LinkedIn dhe Instagram mund të rrisin dinamikisht ekspozimin dhe interesin për kompaninë tuaj. Me një strategji efektive të marketingut të përmbajtjes në media sociale, ju gjeneroni më shumë angazhime dhe angazhime sociale, të tilla si pëlqime dhe shpërndarje, që ju lejojnë të ndërveproni me një komunitet më të gjerë në internet.

Renditjet e Kërkimit të Lartë

Motorët e kërkimit si Google dhe Bing tani integrojnë përditësime, Tweets, profile dhe komente në faqet e tyre të rezultateve, duke njohur rëndësinë e ndërveprimit shoqëror. Sa më shumë njerëz të ndajnë përmbajtjen tuaj nëpër kanalet e mediave sociale, aq më shumë trafik ata dërgojnë në faqen tuaj të internetit, dhe për këtë arsye, aq më mirë rënditet faqja juaj në motorët e kërkimit kur dikush kerkon për një shërbim që ju e ofroni !

Shënjestrimi specifik i audiencës

Pavarësisht se sa e vlefshme dhe tërheqëse është përmbajtja juaj, ajo nuk do të gjenerojë angazhime nëse nuk arrin audiencën e duhur. Marketingu përmes mediave sociale ju lejon të identifikoni dhe kategorizoni klientët tuaj ideal sipas moshës, vendndodhjes dhe aktiviteteve në internet, ndër metrika të tjera. Ekspertët e marketingut të mediave sociale përcaktojnë dhe analizojnë tregun tuaj të ngrohtë për të kuptuar sjelljen në internet të klientëve tuaj të synuar dhe krijojnë përmbajtje dhe reklama përkatëse që adresojnë nevojat e tyre.

Përmirësimi i arritjes së klientit

Një studim i Global Web Index tregon se afërsisht 54 përqind e përdoruesve në internet përdorin platforma të mediave sociale për kërkime të produkteve. Për më tepër, 49 përqind e konsumatorëve varen nga rekomandimet nga ndikuesit e mediave sociale kur kërkojnë marka. Me një strategji të fuqishme të marketingut në rrjetet sociale, ju mund të rrisni identitetin tuaj të markës dhe të poziciononi kompaninë tuaj përpara klientëve të duhur.

Kontroll i plotë i markës

Paketat e marketingut të mediave sociale janë përshtatur për nevojat tuaja specifike dhe kapacitetin financiar. Kjo do të thotë që ju keni kontroll të plotë mbi markën tuaj, buxhetin dhe strategjinë e marketingut të përmbajtjes së mediave sociale. Mësoni se si të përdorni mediat sociale për marketing pasi ai ju mundëson të krijoni dhe mbani një imazh që i pëlqen audiencës suaj të synuar dhe të siguroni që loja juaj e marketingut të mediave sociale B2B është gjithmonë në rregull.

Besimi i shtuar i klientit

Të kuptuarit se si të përdorni mediat sociale për marketing ju lejon të krijoni një markë të lidershipit të mendimit dhe të krijoni lidhje të thella dhe kuptimplota me ndjekësit tuaj. Agjencia jonë e marketingut të mediave sociale ndan përmbajtje të vlefshme dhe angazhohet në biseda në internet për kompaninë tuaj për të mbajtur një impuls në tregun tuaj të synuar.  Këto taktika janë thelbësore në fitimin e besimit të konsumatorit dhe ndërtimin e marrëdhënieve me ndjekësit tuaj.

Mundësi të shumëfishta Marketingu

Përveç marketingut në Facebook, YouTube, LinkedIn dhe Instagram të mediave sociale, ka metoda të tjera të marketingut në media sociale që mund të përdorni për të promovuar biznesin tuaj. Këto përfshijnë WhatsApp, Messenger, WeChat, Tumblr dhe Snapchat marketing në media. Kompania jonë e marketingut të mediave sociale kryen rishikime të hollësishme të biznesit, analiza të audiencës dhe krahasimin e konkurrencës për të përcaktuar platformat dhe teknikat më të përshtatshme dhe fitimprurëse të marketingut të mediave sociale për biznesin tuaj.

Rritja e përfitimit

Marketingu i mediave sociale për bizneset e vogla dhe ndërmarrjet e mëdha është një mënyrë me kosto efektive për të arritur klientët tuaj ideal pa shpenzuar një shumë të majme parash. Platforma të ndryshme të mediave sociale ju lejojnë të shfaqni produktet dhe shërbimet tuaja me një kosto të ulët. Për më tepër, një nga përfitimet kryesore të marketingut në rrjetet sociale është se ju ndihmon të arrini një numër të pakufizuar të perspektivave nëpër vende pa bërë punë shtesë ose duke bërë më shumë shpenzime.

Marketingu përmes mediave sociale është një nga mënyrat më të mira për të reklamuar markën tuaj dhe për t’u ofruar klientëve një pamje të brendshme të asaj që po ndodh në kompaninë tuaj. Përfitoni nga shërbimet e marketingut të mediave sociale të BOS.al dhe merrni më shumë klientë tek kompania juaj !

 Kontaktoni me ne në rrjetet sociale tani për të mësuar më shumë rreth mediatve sociale për marketing.

Filloni fushatën tuaj të marketingut në media sociale sot.

Si tregtohet në mediat sociale

Themeloni biznesin tuaj si një autoritet aktual dhe udhëheqës i industrisë

A po luftoni për të marrë rezultatet më të mira nga strategjia juaj e marketingut në rrjetet sociale? Të bëhesh një udhëheqës i mendimit nuk ndodh brenda natës. Sidoqoftë, me ide krijuese të marketingut të mediave sociale dhe një qasje biznesi të marketingut të mediave sociale, ju mund ta poziciononi markën tuaj si një ekspert në fushën tuaj përkatëse në kohë.

Nga zgjedhja e kanaleve të duhura të mediave sociale deri te zhvillimi i strategjisë suaj të marketingut të përmbajtjes në media sociale, çdo hap është thelbësor për krijimin e një fushate të sukses`shme biznesi të marketingut në media sociale. Gati për të filluar marketingun përmes mediave sociale?

Agjensia jonë e marketingut në media sociale ka bashkuar praktikat më të mira për të promovuar biznesin tuaj në të gjithë platformat online në mënyrë efektive. Ndiqni këto këshilla të marketingut të mediave sociale nga këshilltarët ekspertë të marketingut të mediave sociale të BOS.al :

 • Kryeni hulumtime të gjera të tregut
 • Identifikoni platformat e duhura të marketingut të mediave sociale
 • Analizoni sjelljen tuaj të audiencës
 • Përmbajtje tërheqëse artizanale
 • Angazhohuni me ndjekësit tuaj
 • Bëni reklama të synuara të mediave sociale
 • Kombinoni kanalet tuaja të marketingut
 • Partner me ndikuesit e industrisë
 • Optimizoni faqet tuaja të mediave sociale
 • Siguroni qëndrueshmërinë e markës në të gjithë platformat
 • Kryeni teste A / B të fushatave tuaja reklamuese
 • Analizoni rezultatet e fushatës
 • Optimizoni fushatat tuaja të mediave sociale bazuar në analiza
 • Punoni pa një plan marketing të mediave sociale
 • Kopjoni idetë e marketingut në rrjetet sociale të konkurrentëve që nuk përputhen me markën tuaj
 • Mbikëqyrni produktet dhe shërbimet tuaja
 • Matni metrikat e gabuara
 • Trajtojini të gjitha kanalet e marketingut në rrjetet sociale në të njëjtën mënyrë
 • Mbështetuni shumë te automatizimi
 • Blini ndjekës
 • Përdorni hashtagë të parëndësishëm
 • Heshtni në seksionet dhe temat e komenteve
 • Posto kryq në llogaritë e tua në rrjetet sociale

Këto procese të marketingut të mediave sociale B2B kanë në qendër përmirësimin e pranisë së mediave sociale të biznesit tuaj dhe arritjen e qëllimeve të markës suaj. Le të ju ndihmojmë të zhvilloni dhe zbatoni një plan të fuqishëm biznesi të marketingut në media sociale. Caktoni një konsultë me një nga specialistët tanë të marketingut në rrjetet sociale dhe le t’i kthejmë idetë tuaja të marketingut në media sociale në një strategji gjithëpërfshirëse për biznesin tuaj për të arritur objektivat !

Shërbimet e marketingut të mediave sociale për bizneset

Fito më shumë vlersime besimi në internet

Ndërsa bashkësia e internetit rritet dhe ndryshon, fushatat dhe taktikat e mediave sociale duhet të qëndrojnë një hap përpara. Pavarësisht nëse po kërkoni të rrisni pëlqimet ose ndjekjet e faqes së markës suaj ose keni nevojë për një fushatë të synuar për të gjeneruar të ardhura dhe klientë të rinj, këshilltarët tanë të marketingut në rrjetet sociale ju mbulojnë cdo kërkesë.

BOS.al është një kompani e marketingut në media sociale me përvojë të gjerë në shërbimet e marketingut në rrjetet sociale. Specialistët tanë dinë të krijojnë dhe zbatojnë në mënyrë krijuese fushata efektive të marketingut në media sociale për biznese të të gjitha llojeve dhe madhësive.

Eksploroni studimet e rasteve të klientëve tanë të mediave sociale për të zbuluar se çfarë e bën agjencinë tonë të marketingut të mediave sociale të ndryshme nga kompanitë e tjera të marketingut të mediave sociale

Rritni audiencën tuaj dhe shtoni angazhimin tuaj në internet me paketat e marketingut të mediave sociale të përshtatura për nevojat dhe markën tuaj.

Menaxhimi i mediave sociale

Nxitni angazhimin tuaj ndaj klientit dhe besnikërinë ndaj biznesit !

Mediat sociale kanë krijuar një mundësi të paparë për bizneset që të angazhohen drejtpërdrejt me klientët dhe të mbledhin njohuri të vlefshme për zhvillimin e markës. Me një propozim të fortë dhe këshilla krijuese të marketingut të mediave sociale të zbatuara si duhet, ju mund të arrini më shumë klientë në internet dhe të ruani një reputacion pozitiv në internet – menaxhimi i mediave sociale ju lejon të bëni pikërisht atë.

Çfarë është menaxhimi i mediave sociale?

Menaxhimi i mediave sociale është një aspekt i marketingut të mediave sociale që përfshin krijimin, caktimin dhe vlerësimin e përmbajtjes së postuar në të gjithë platformat e mediave sociale. Kompanitë e marketingut të mediave sociale përdorin mjete dhe platforma të ndryshme të menaxhimit të mediave sociale, të tilla si Hootsuite dhe Onlypult, për të monitoruar praninë tuaj të mediave sociale dhe postimet në internet me orare të mëdha.

Duke pasur parasysh rritjen e popullsisë së konsumatorëve që hasin kompani të reja çdo ditë përmes platformave të mediave sociale, menaxhimi i mediave sociale është i domosdoshëm për të qëndruar përpara kurbës. Menaxhimi i mediave sociale ju lejon të:

 • Krijoni një markë të unifikuar
 • Shkurtoni shpenzimet e biznesit
 • Ndërtoni marrëdhëniet tuaja me klientët
 • Merrni kontrollin e komunitetit tuaj në internet
 • Ndjek zhvillimin e fushatës tënde
 • Rritni arritjen e audiencës tuaj

BOS.al, ne e kuptojmë që menaxhimi i mediave sociale është një proces i vazhdueshëm. Kjo është arsyeja pse ne qëndrojmë në hap me trendet më të fundit dhe zhvillimet e tregut për të zhbllokuar potencialin e plotë të markës suaj. Konsulentët tanë të marketingut në rrjetet sociale përdorin teknologjitë më të fundit për të menaxhuar llogaritë tuaja të mediave sociale dhe për të konfiguruar proceset e menaxhimit të fushatës tuaj për të përmbushur nevojat tuaja specifike dhe kërkesat e audiencës.

Qëndroni në krye të peizazhit në zhvillim të mediave sociale dhe gjeneroni më shumë biznes. Na telefononi tani dhe le të fillojmë me projekin tuaj të menaxhimit të mediave sociale!

Reklamimi në Mediat Sociale

Rritni idetë tuaja të marketingut në nivelin tjetër

Për shumë kompani, arritja organike është në rënie. Ndërsa disa nga përmbajtjet tuaja mund të marrin nivele të larta angazhimi, postimet e tjera mund të kalojnë plotësisht pa u vërejtur nga audienca juaj e synuar. Për më tepër, azhurnimet e algoritmeve të mediave sociale e kanë bërë më sfiduese arritjen e suksesit vetëm përmes taktikave organike të marketingut të mediave sociale.

Nuk po shihni rezultatet që dëshironi me fushatën tuaj të marketingut në rrjetet sociale në Facebook ose Pinterest ? Optimizoni përpjekjet tuaja të marketingut dhe sillni rritje të qëndrueshme nga dita e parë me reklamat në rrjetet sociale.

Çfarë është reklamimi në media sociale dhe pse është i rëndësishëm?

Reklamimi i mediave sociale njihet gjithashtu si shënjestrimi i mediave sociale. Cfarë është procesi i vendosjes së reklamave në platformat e mediave sociale për të rritur markën tuaj dhe për të marrë një përgjigje nga audienca juaj. Kjo përgjigje mund të jetë të pyesësh për produktet ose shërbimet e tua, të blesh ofertat e markave të tua ose të vizitosh faqen tënde të uljes.

Ndryshe nga marketingu organik i mediave sociale, reklamimi i mediave sociale përqendrohet në arritjen e segmenteve të audiencës shumë të synuar për të rritur kthimin tuaj të investimit (ROI). Reklamimi në rrjetet sociale pozicionon markën tuaj përpara klientëve të duhur në kohën dhe platformën e duhur. Kjo metodë e marketingut dixhital të mediave sociale është jetike nëse doni të arrini shpejt demografi të reja specifike.

Përdorimet më të mira të Reklamës në Mediat Sociale

Ndërsa gjithnjë e më shumë marka po hyjnë në reklamat e mediave sociale, ju duhet të kuptoni se si të përdorni mediat sociale për marketing dhe reklama për të zgjeruar mundësitë tuaja të konvertimit. Për t’ju dhënë informacion se si funksionon reklamimi në media sociale, agjensia jonë e marketingut në rrjetet sociale rendit qëllimet kryesore të reklamave të mediave sociale:

 • 1. Prezantoni markën tuaj.
 • 2 Promovoni produktet dhe shërbimet tuaja.
 • 3. Sillni vëmendje në ofertat e markave tuaja të veçanta, të tilla si promo dhe ngjarje.
 • 4. Rivlerësoni perspektivat e interesuara tashmë.
 • 5. Dërgoni ndjekës në internet në faqen tuaj të internetit.

Mbi të gjitha, qëllimi përfundimtar i reklamimit në rrjetet sociale është të gjenerojë klientë të rinj dhe të rrisë të ardhurat tuaja në internet. Zbuloni platformat më të mira për të investuar paratë tuaja të reklamave dhe për të rritur shitjet tuaja. Merrni kontakt me ekipin tonë të marketingut të mediave sociale tani.

Menaxhimi i markës së mediave sociale

Lidhuni me audiencën tuaj të synuar në të gjithë platformat tuaja sociale

Fusha e marketingut në mediat sociale po ndryshon shpejt dhe ndërtimi i markës është bërë edhe më i komplikuar për disa kompani të marketingut të mediave sociale . Sot, vetëm disa marka janë në gjendje të gjenerojnë interes domethënës të konsumatorit në internet për shkak të menaxhimit të dobët të marketingut të mediave sociale. Mos lejoni që kjo të jetë rasti për kompaninë tuaj.

Menaxhimi i markës së mediave sociale ka të bëjë me zbatimin e vazhdueshëm të teknikave të duhura për të prezantuar biznesin tuaj dhe për tu angazhuar me audiencën tuaj në platformat e mediave sociale.

Cilat janë qëllimet tuaja kryesore të marketingut në media sociale? Cilat këshilla të marketingut në rrjetet sociale ndiqni? Cilët janë klientët tuaj të synuar? Njohja e përgjigjeve për këto pyetje është thelbësore për krijimin e identitetit tuaj në internet dhe për t’i dhënë markës tuaj vëmendjen e duhur.

Në agjensine tone , ne ofrojmë shërbime të personalizuara të menaxhimit të markave të mediave sociale bazuar në kulturën e turmës dhe imazhin tuaj të markës. Kultura e turmës ose marka i përket perspektivës së përbashkët kulturore të audiencës suaj të synuar. Kompania jonë e marketingut në rrjetet sociale përcakton kulturën tuaj të turmës për të identifikuar mënyrën më të mirë të mundshme për të prezantuar markën tuaj dhe për tu lidhur me audiencën tuaj. :

 • Kryeni auditime të thelluara të mediave sociale
 • Vendosni zërin tuaj unik të markës
 • Sigurohuni që logot, imazhet dhe postimet tuaja në rrjetet sociale të jenë në përputhje me udhëzimet tuaja të markës
 • Adoptoni tonin e markës suaj në krijimin e përmbajtjes dhe përgjigjen ndaj diskutimeve në internet
 • Merrni pjesë në diskutime shoqërore
 • Matni ndikimin e përpjekjeve tuaja të markës
 • Zhvilloni personin tuaj të marketingut

Le të ju ndihmojmë të ndërtoni një identitet pozitiv të markës dhe të ktheni më shumë klientë në avokatë të markës. Merrni kontakt me një nga këshilltarët tanë të marketingut në rrjetet sociale në Instagram për të marrë një konsultë falas për projektin tuaj.

Shërbimet e marketingut të mediave sociale

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit (SEO)

Tërhiqni më shumë përdorues në internet në faqen tuaj të internetit dhe rrisni dukshmërinë e markës tuaj me SEO të integruar dhe shërbimet e marketingut të mediave sociale. Marketingu i mediave sociale në Facebook të BOS dhe ekspertë të tjerë të SMM kryejnë hulumtime të gjera të fjalëve kyçe dhe krijojnë përmbajtje të optimizuar nga SEO që adreson qëllimin e kërkimit të klientëve tuaj për të përmirësuar trafikun tuaj organik. Përveç postimeve në blog, ne gjithashtu krijojmë video, infografikë dhe përmbajtje tjetër të vlefshme të faqeve të internetit për të bindur më shumë përdorues të mediave sociale të klikojnë dhe të vizitojnë faqen tuaj.

Reklamim Pay Per Click(PPC)

Sipas Statista, përshtypjet e reklamave të PPC në rrjetet sociale rriten me 20 përqind nga viti në vit. Krijoni më shumë përshtypje dhe angazhim në reklamat tuaja PPC me shërbimet tona të reklamave PPC të mediave sociale. Ne identifikojmë tregun tuaj të synuar, përcaktojmë fjalë kyçe me performancë të lartë, zbatojmë azhurnime të sponsorizuara dhe përdorim imazhe, video dhe titra tërheqës për të rritur kthimin e shpenzimeve të reklamave (ROAS) nëpër kanalet e marketingut të mediave sociale.

Krijimi dhe Zhvillimi i Uebsajtit

Zbatoni markë të qëndrueshme të faqeve dhe shfaqni rishikimet tuaja të mediave sociale në faqen tuaj të internetit për të krijuar prova sociale dhe për të lënë një përshtypje pozitive mbi perspektivat tuaja. Marketingu ynë Pinterest dhe specialistët me përvojë të SMM përdorin mjete dëgjimi të mediave sociale për të mbledhur ide të reja biznesi dhe për të përcaktuar fushat e përmirësimit për markën tuaj të përgjithshme. Më e rëndësishmja, ne vendosim elementë të mediave sociale, të tilla si ikona të ndarjes sociale dhe burime shoqërore, në faqen tuaj të internetit për të drejtuar vizitorët në produktin tuaj.

Prodhimi i videos

Hulumtimi në qendër të vëmendjes zbulon se përdoruesit në internet kalojnë mesatarisht gjashtë orë dhe 48 minuta çdo javë duke parë video në internet. Për më tepër, 82 përqind e trafikut global të internetit vjen nga video streaming dhe shkarkime. Rritni angazhimin tuaj të audiencës dhe forconi marketingun tuaj të mediave sociale në YouTube dhe përpjekjet e tjera SMM me video të mediave sociale që tërheqin interesin e audiencës suaj. Nga intervistat dhe prapaskenat te udhëzimet dhe videot promovuese të produkteve, ekipi ynë i marketingut të videove në media sociale ju mbulon cdo kërkesë!

Marketingu me email

Zgjero arritjen tuaj në internet dhe gjeneroni më shumë mundësi konvertimi të trafikut me zgjidhjet e marketingut me email të BOS. Kompania jonë e marketingut të mediave sociale integron marketingun me email me taktikat tuaja SMM për të krijuar një përvojë të pashembullt të klientit. Ne analizojmë tregun tuaj , përcaktojmë pikat e perspektivave tuaja dhe përmbajtjen e emailit artizanal, strategjinë SMM dhe planin e marketingut Snapchat që adresojnë nevojat e tyre. Për më tepër, ne tregojmë profilet tuaja të mediave sociale në reklamat tuaja elektronike për të rritur angazhimin tuaj.

Shkrim i përmbajtjes

Nga faqja juaj e internetit dhe platforma e marketingut në Instagram te faqja juaj e marketingut Twitter dhe LinkedIn, të gjitha kanalet tuaja dixhitale kërkojnë përmbajtje tërheqëse dhe depërtuese për të përcjellë mesazhin tuaj unik të markës. Besoni krijimin e përmbajtjes suaj tek ekspertët tanë të marketingut në mediat sociale dhe merrni përmbajtje cilësore që tërheq audiencën tuaj. Ne kryejmë hulumtime të gjera të tregut dhe krijojmë përmbajtje të vlefshme për të rritur suksesin tuaj në marketing.

Menaxhimi i Reputacionit Online (ORM)

Nuk e di se si ose ku ta filloni menaxhimin e reputacionit tuaj në media sociale? Partnerët tanë të ekipit të marketingut të mediave sociale në Facebook me Reviews për të modernizuar monitorimin e markës suaj nëpër kanalet e mediave sociale dhe për t’u angazhuar me ndjekësit tuaj në mënyrë profesionale. Ne postojmë përmbajtje strategjike të mediave sociale, inkurajojmë klientët tuaj më të mirë të lënë komente në internet në platformat tuaja të preferuara dhe të zgjidhim çështje që ndikojnë në reputacionin tuaj.

Optimizimi i Shkallës së Konvertimit (CRO)

Statistikat tregojnë se vetëm rreth 22 për qind e bizneseve janë të kënaqur me normat e tyre të konvertimit në rrjetet sociale. Ripërtëritni strategjitë tuaja të marketingut në rrjetet sociale Snapchat dhe forconi suksesin tuaj të konvertimit me ndihmën e BOS. Agjensia jonë e marketingut të mediave sociale optimizon faqet tuaja në media sociale, krijon thirrje të forta për veprim (CTA), teston titujt tuaj dhe përdor përmbajtje të ndryshme të mediave sociale, të tilla si video dhe imazhe, për të rritur shkallën tuaj të konvertimit.

Ndërtimi i Lidhjeve

Ne maksimizojmë marketingun e mediave sociale LinkedIn dhe platformat e tjera të reklamave për të avancuar strategjitë tuaja të ndërtimit të lidhjeve. Ekspertët tanë të ndërtimit të lidhjeve zgjedhin strategjitë tuaja të marketingut Pinterest, lidhin markën tuaj me blogerë të njohur dhe ndajnë përmbajtjen tuaj përmes marketingut të mediave sociale Twitter dhe platformave të tjera në internet për të mbështetur përpjekjet tuaja të gjenerimit të klientëve. Ne gjithashtu ua paraqesim përmbajtjen tuaj komuniteteve në rrjetet tuaja sociale për të fituar lidhje me cilësi.

Shërbimet e Pajtueshmërisë

Si një kompani e marketingut të mediave sociale në qendër të klientit, qasja është gjithmonë në krye të përpjekjeve tona të marketingut. Ekipi ynë siguron që faqja juaj e internetit dhe përmbajtja e mediave sociale të jenë në përputhje me Aktin Amerikanët me Aftësi të Kufizuara (ADA). Ne shmangim përdorimin e zhargonit të industrisë në përmbajtjen tuaj, përfshijmë tekst alternative (Alt Text), transkriptime dhe titra të mbyllur në skedarë mediash dixhitale dhe shtojmë përshkrime të imazheve për të lehtësuar qasjen e barabartë.

Marketingu në Amazon

Maksimizoni marketingun TikTok dhe kanalet e tjera të mediave sociale për të promovuar produktet tuaja Amazon dhe për të rritur shitjet tuaja. Specialistët e marketingut të mediave sociale të BOS mbajnë një ton të qëndrueshëm dhe autentik në kopjen tuaj, përdorin pamje tërheqëse, krijoni dhe menaxhoni kalendarin tuaj të përmbajtjes së marketingut në Facebook dhe matni rezultatet e fushatës suaj. Ne gjithashtu testojmë marketingun tuaj në Twitter dhe metodat e tjera të reklamimit në media sociale dhe frekuencën për të parë se cila taktikë funksionon më mirë për markën tuaj.

Marketingu i tregtisë elektronike

Promovoni dyqanin tuaj të tregtisë elektronike nëpër platformat e marketingut Instagram dhe kanalet e mediave sociale për të fituar më shumë tërheqje në internet. Ne krijojmë postime promovuese të marketingut të mediave sociale në Facebook dhe ndajmë imazhe të produkteve me cilësi të lartë për të gjeneruar më shumë trafik dhe shitje në dyqanin tuaj të tregtisë elektronike. Ekipi ynë gjithashtu përdor marketingun Pinterest të mediave sociale për të rritur ekspozimin e markës suaj dhe për të siguruar që produktet tuaja të shfaqen përmes kërkimit vizual.

Merrni zgjidhje me porosi për nevojat tuaja specifike të marketingut dixhital të mediave sociale .

Platformat e marketingut të mediave sociale

Kapërceni konkurrencën tuaj duke arritur klientë të rinj

Ndërsa kalojmë në një botë dixhitale, metodat tradicionale të marketingut po vjetrohen. Si rezultat, shumë kompani përpiqen të gjenerojnë më shumë biznes. Mos prisni derisa konkurrentët tuaj të marrin përsipër fushën dixhitale para se të nivelit të lartë  të marketingut në media sociale Twitter dhe përpjekjet e tjera SMM.

Le të ju ndihmojmë të futeni në tregun shoqëror dhe të gjeni mundësi të reja reklamimi. Lexoni dhe zbuloni se si ne përdorim platforma të ndryshme të mediave sociale për të rritur konkurencën e kompanisë suaj:

Marketingu në Facebook

Marketingu i mediave sociale në Facebook është një nga format më të njohura dhe me kosto të ulët të marketingut në internet. Shfaqni nivelin tuaj të lartë të mbështetjes ndaj klientit dhe drejtojini trafikun në faqen tuaj në internet me shërbimet e marketingut në Facebook të BOS. Agjencia jonë e reklamave në Facebook përcakton buxhetin tuaj të marketingut, menaxhon profilin tuaj në Facebook, optimizon reklamat në Facebook, pastron postimet dhe kryen optimizim të rregullt të Facebook për të zgjeruar shtrirjen tuaj dhe për të krijuar autoritetin e markës suaj.

Marketingu në Twitter

Investoni në marketingun e mediave sociale Twitter dhe shikoni që marka juaj bëhet virale. Si agjensia juaj e dedikuar e reklamave në Twitter, ne përdorim mjete për të ndjekur të dhënat për të matur analizat tuaja, për të identifikuar audiencën tuaj të synuar dhe për të krijuar strategji organike dhe të paguara të marketingut në Twitter që rrisin kompaninë tuaj dhe gjenerojnë trafik në dyqanin tuaj në internet. Besoni ekipit tonë të marketingut në rrjetet sociale në Twitter për të zhvilluar një plan të qartë veprimi që përputhet me objektivat tuaja.

Marketingu në Instagram

Lidhu me më shumë klientë dhe ndërto një komunitet rreth markës tënde përmes marketingut në rrjetet sociale Instagram. Ekspertët e reklamave në Instagram të BOS përmirësojnë profilin e biznesit tuaj, nisin reklama të sponsorizuara, postojnë imazhe dhe përmbajtje të denjë për aksione dhe përdorin mjetet e Instagram dhe historitë IG për të treguar historinë e markës suaj. Partner me agjencinë tonë të marketingut Instagram dhe le të përsosim strategjinë tuaj të marketingut të mediave sociale në Instagram me analitikë.

Marketingu i LinkedIn

Agjencia jonë e marketingut LinkedIn është e përkushtuar të vendosë reputacionin tuaj profesional nëpër kanalet e mediave sociale. Ne besojmë se strategjia e duhur e marketingut të mediave sociale LinkedIn diferencon markën tuaj nga konkurrenca. Për të siguruar suksesin tuaj të marketingut në rrjetet sociale LinkedIn, ne menaxhojmë faqen tuaj të kompanisë LinkedIn, krijojmë postime të vlefshme të marketingut, lidhemi me drejtuesit e industrisë dhe zbatojmë praktikat më të mira të marketingut LinkedIn.

Marketingu në YouTube

Statistikat tregojnë se më shumë se 90 përqind e blerësve në internet zbulojnë një markë përmes videove të marketingut në YouTube . Përforconi strategjinë tuaj të marketingut në rrjetet sociale në YouTube për të tërhequr vëmendjen e klientëve tuaj dhe për t’i detyruar ata të marrin masa. Kompania jonë e marketingut YouTube është këtu për t’ju ndihmuar të mësoni më shumë rreth audiencës suaj të synuar, për të përmirësuar cilësinë e videos suaj dhe për të bërë përmbajtjen e marketingut në YouTube që rezonon te klientët tuaj idealë.

Marketingu Pinterest

Shndërroni më shumë shfletues në klientë me zgjidhjet e marketingut të mediave sociale Pinterest. Specialistët tanë të marketingut Pinterest sigurojnë që secili prej postimeve tuaj të kategorizohet siç duhet, përfshin mbivendosjen e tekstit në imazhe, përshkrime bindëse të artizanave, fjalë-kyce të optimizuara dhe përdor CTA të fuqishme. Më e rëndësishmja, ne ndjekim analizat tuaja Pinterest për të përcaktuar performancën tuaj të pinit dhe për të përmirësuar fushatën tuaj të marketingut Pinterest.

Marketingu i Snapchat

Statistikat tregojnë se më shumë se 238 milion njerëz përdorin Snapchat çdo ditë për argëtim dhe komunikim. Ndërveproni me më shumë perspektiva dhe tërhiqni ndjekës të rinj përmes marketingut të mediave sociale Snapchat. Ne ofrojmë konsultime çdo orë për t’ju ndihmuar të gjeneroni ide të vlefshme të marketingut në media sociale dhe të siguroni që taktikat tuaja të marketingut Snapchat nxisin angazhim pozitiv.

Marketingu i TikTok

Keni nevojë për këshilla dhe strategji të marketingut të mediave sociale TikTok? Agjensia jonë e marketingut TikTok ofron konsultë çdo orë me specialistë të marketingut në rrjetet sociale për t’ju ndihmuar të maksimizoni TikTok për Biznes. Plotësoni formularin tonë të kontaktit ose na telefononi në +355682020488 për të mësuar më shumë se si të përdorni TikTok për marketing në rrjetet sociale.

Pse të zgjidhni BOS.al për marketingun tuaj në media sociale

Krijoni lidhje të reja dhe forconi skajin tuaj konkurrues

Si një kompani e vlerësuar me çmime për menaxhim të mediave sociale, BOS.al ruan transparencën e plotë në mënyrë që të shihni nga dora e parë se si përpjekjet tona po rrisin të ardhurat tuaja në internet. Angazhimi ynë për menaxhim efektiv të mediave sociale dhe strategjive të marketingut krijon një burim të vlefshëm të rrjetit për nevojat tuaja të marketingut në internet.

Partner me agjensinë tonë të marketingut në rrjetet sociale dhe fitoni përfitimet e mëposhtme:

Menaxherët e Dedikuar të Llogarive

Ne caktojmë strategë të veçantë në varësi të kërkesave tuaja të industrisë, nevojave dhe synimeve të marketingut në rrjetet sociale. Kjo do të thotë që ju mund të merrni shumë ekspertë të marketingut dixhital të mediave sociale që punojnë në markën tuaj. Menaxherët tuaj të dedikuar të llogarisë janë në dispozicion me email ose telefon për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje ose për t’u përfshirë në diskutime.

Procesi i gjerë

Konsulentët tanë të marketingut të mediave sociale ju ofrojnë një ndarje të thellë të strategjisë së marketingut të mediave sociale gjatë fillimit të fushatës tuaj. Në këtë mënyrë, ju e dini saktësisht se çfarë taktikash do të zbatojmë për të arritur qëllimet tuaja. Për më tepër, ne përcaktojmë metrikën tuaj të fushatës nga fillimi për t’u siguruar që jemi në të njëjtën faqe.

Strategjia e personalizuar e marketingut të mediave sociale

Rritni angazhimin tuaj të mediave sociale dhe përpjekjet e marketingut me një strategji të marketingut të mediave sociale e krijuar për t’iu përshtatur nevojave dhe buxhetit tuaj. Ekspertët tanë të marketingut të mediave sociale identifikojnë audiencën tuaj të synuar për të krijuar plane efektive të marketingut dixhital të mediave sociale që drejtojnë ROI më të lartë. Ne përdorim analitikën dhe mjetet e përcjelljes së të dhënave për të përmirësuar strategjitë tuaja dhe për të synuar fjalë kyçe specifike dhe tema të rëndësishme për markën tuaj.

Raporte të fushatës së mediave sociale

Masat tona të zakonshme dhe të thelluara të raportimit përfshijnë raporte të fushatës së mediave sociale që japin një pasqyrë të plotë të performancës suaj të mediave sociale. Ne gjithashtu ofrojmë një ndarje mujore të detyrave të mediave sociale që kemi kryer dhe orëve që kemi kaluar për t’ju ndihmuar të monitoroni ROI tuaj.

Ekip i paguar dhe organik

Ne sigurojmë që klientët tanë përputhen me një ekspert të lëndës. Ekipi ynë përfshin strategë organikë dhe të paguar me përvojë dhe përvojë të gjatë, kështu që ju mund të jeni të qetë duke ditur se fushata juaj është kujdesur mirë. Megjithëse të paguara dhe organike janë aspekte shumë të ndryshme të marketingut të mediave sociale, ne zbatojmë një strategji kohezive për të maksimizuar konvertimet tuaja të marketingut në media sociale.

Përvojë e larmishme e marketingut

BOS ka përvojë në shumë tregje të ndryshme, përfshirë B2B dhe B2C në të gjitha madhësitë. Pavarësisht nëse keni një ndërmarrje fillestare, ndërmarrje apo një kompani me shumë vendndodhje, agjensia jonë e marketingut në rrjetet sociale përpiqet të tejkalojë pritjet tuaja. Ne i japim markës suaj një prani solide të mediave sociale dhe reputacion në internet përmes hulumtimeve të qëndrueshme, gjurmimit dhe përshtatjes ndaj trendeve dhe burimeve në internet.

Merrni më shumë njerëz dhe rritni ndërgjegjësimin tuaj për markën.

nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Mobile : 068 20 20 488

[email protected]

nakontaktoni