BOS.al

Le të flasim për projektin tuaj

Branding - CasaFlex

CasaFlex eshte Fabrike Dyshekesh

🔸Te specializuar ne cilesi
🔸Cmime shumice (per biznese & hotele)
🔸Qe prej vitit 1997
 
Ne per CasaFlex kemi krijuar Website,Bandim dhe Logo
CasaFlex na ka besuar ne menaxhimin e Social Media
Gjithashtu dhe sponsorizimet ne platforma te ndryshme.

CasaFlex

Brandim, Logo, Social Media, Sponsorizme, Web Design

SHARE

Client

CasaFlex

year

2020

services

Web Site, Social Media, Branding

Visit website