Work

Shërbime IT - IT Support

Ne ju ofrojme shërbime IT profesionale Hardware dhe Software

BOS.al shërbime IT

Instalime të Software-ve të ndryshëm në zyrat tuaja !
Konfifgurime të nevojshme në zyrat tuaja !

Zgjidhni profesionistët sot që të mos keni probleme nesër !
Një problem i vogel sot ju kushton shumë kohë dhe punë nesër !

BOS.al shërbime IT

100% shërbime IT hardware

100%

100% shërbime IT software

100%

100% support email create

100%
Work
News

Latest News.

The latest tech news.

News
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Office +355 68 20 20 488

Support +355 67 57 57 595

Sale +355 68 55 55 347

Sale +355 68 555 9333

[email protected]

nakontaktoni