CasaFlex eshte Fabrike Dyshekesh

🔸Te specializuar ne cilesi
🔸Cmime shumice (per biznese & hotele)
🔸Qe prej vitit 1997
Ne per CasaFlex kemi krijuar Website,Bandim dhe Logo
CasaFlex na ka besuar ne menaxhimin e Social Media
Gjithashtu dhe sponsorizimet ne platforma te ndryshme.
CasaFlex

Brandim, Logo, Social Media, Sponsorizme, Web Design

Bos.al
 • CLIENT

  CasaFlex

 • YEAR

  2020

 • SERVICES

  Web Design, Social, Branding

 • VISIT WEBSITE

  www.casaflex.al

 • SHARE
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

nakontaktoni