OFERTA PËR WEBIN

 • MIRËMBAJTJE VJETORE
 • SEO ME DISA FJALE KYCE
  Koha e kërkuar per rezultate 1-3 Muaj
 • INSTALIM SSL
 • OPTIMIZIMI I SHPEJTËSISË
 • 1 BLOG NË MUAJ
 • PËRMIRËSIME TË NEVOJSHME
 • INTEGRIMI I NJE CHATI (WHATSAPP + MESSENGER)
 • SHTIMI I PROJEKTEVE NË VAZHDIM
 • VIRTUAL TOUR PËR SHOWROOM
 • FOTO VIDEO /MUJORE
SOCIAL MEDIAT
 • 1-2 POSTIME NË DITË (FACEBOOK & INSTAGRAM & GOOGLE MY BUSINESS)
 • MENAXHIM SPONSORI
 • OPTIMIZIMI I GOOGLE MY BUSINESS
  DALJA NE FAQEN E 1 NE GOOGLE SI LOCATION
 • FOTO +VIDEO
VIRTUAL TOUR
Image for post
nakontaktoni

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

nakontaktoni