Ja kush eshte video e 1 qe u postua ne Youtube

Kjo është videoja e parë që u postua në YouTube, sot 15 vjet më parë

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Si sot 15 vjet më parë – 23 prill 2005 –  u publikua video e 1 në YouTube nga themeluesi i saj Jawed Karim.

Themeluesi i YouTube, Jawed Karim postoi një video 18-sekondëshe të titulluar (Unë në kopshtin zoologjik). Që nga ajo kohe, video është parë mbi 90 milion herë. Deri më sot, është videoja e vetme në kanalin e Jaëed Karim.

Videoja hapet me fytyrën e Jawed Karim dhe flokët e tij të shpupurisur. “Në rregull,” fillon ai. “Ja ku jemi, para elefantëve.”

Jawed Karim dhe bashkëthemeluesit e tjerë ia shitën YouTube Google për 1.65 miliardë dollarë.

Sot, youtube ka më shumë se dy miliardë përdorues.

Sipas YouTube, çdo ditë shikohen një miliard orë video. Dhe e gjitha filloi me vizitën e Jawed Karim në kopshin zoologjik.

Burimi: CNN

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

Si te beni Digital Marketing per StartUp-in tuaj?

You have a startup and you may gain a great success in future too. You might also be having a website for it and, congratulation for having a live website! But let me ask you a hard question? How many people know about your startup? You may say, All the friends and family. But let me

Thenie

10 Thënie për Suksesin në Biznes!

10. “Rruga drejt suksesit është vazhdimisht në ndërtim e sipër.” – Lili Tomlin (Lily Tomlin) 9. “Suksesi nuk ka sekrete, por është rezultati i përgatitjes, punës së fortë dhe nxënies nga dështimet.” – Kolin Pauell (Colin Powell) 8. “Disa njerëz ëndërrojnë për suksesin, ndërsa të tjerët ngrihen çdo mëngjes për ta bërë atë realitet.” – Ueijn Huizenga (Wayne

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll to Top