Faqe Interneti – Çmimet më konkuruese ku mund të keni një website

3 Dhjetor, 2020
Posted in blog
3 Dhjetor, 2020 BOS.al

faqe interenti website nga bos.al

Keni nevojë për një faqe interneti(website) por nuk mbuloni dot kostot ?

 • Ne jemi BOS.al një agjensi marketingu në Shqipëri që ofron shumë shërbime.
 • Ne ofrojmë faqe interneti me çmimet më konkurese në tregun shqipëtar.
 • Nje faqe interneti e ndertuar tek ne është një faqe profesionale.

Çfarë quajmë ne një faqe profesionale ?

 • Një faqe profesionale quajmë një faqe të ndertuar me cilesi në të gjithë aspektet e saj.
 • Një faqe profesionale është një faqe e optimizuar me Google Speed.
 • Një faqe profesionale është një faqe e optimizuar me SEO.
 • Një faqe profesionale është një faqe që lejon përditsime në cdo kohë.

Pse duhet të zgjidhni BOS.al për faqen tuaj ?

 • Ju duhet të na zgjidhni ne për faqen e biznesit ose profilit tuaj sepse ne kemi mbi 5 vite qe ofrojme kete sherbim ne Shqiperi e më gjërë.
 • Ne ju mbulojmë çdo sherbim që ju do keni nevoje dhe në vazhdim.
 • Ne ju garantojmë siguri dhe korrektësi për faqen që ne ndërtojmë.
 • Ne ju ofrojmë support të vazhdueshëm për çdo problem që mund të hasni.

Çfarë sherbimi tjeter ofrojmë ne ?

Ne ofrojmë shumë sherbime por kryesoret do i listojmë më poshtë:

Ne besojme tek puna jone dhe krenohemi me ate cfare bejme.

Per te shikuar disa nga punimet tona ju lutem klikoni ketu

Informacion më specifik për çdo sherbim mund ta gjeni duke klikuar mbi emrin e sherbimit.

Faleminderit për kohën e shpenzuar dhe për çdo informacion më të detajuar na kontaktoni !

, , ,
nakontaktoni
contact

Na kontaktoni !

Për cdo informacion më të detajuar në lidhje me projektin tuaj !

contact

Le të flasim për projektin tuaj !

Biseda mes jush dhe nesh është busulla e një pune të mirë !

Le të flasim për iden tuaj !

Ideja juaj merr jetë nëse punohet nga specialistë të fushës !

Le të flasim për punën tuaj !

Arritjet tuaja të mëparshme do marrin tjetër seriozitet pas bashkëpunimit tuaj me ne !

Mobile : 068 20 20 488

[email protected]

nakontaktoni